Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
27
Jou

Ekotehokas maalämpö kasvattaa suosiotaan Tampereella

Kirjoitettu 27 joulukuu, 2011. . Kategoria: Kalliolämpö, Maalämpö, Maalämpöuutiset

Rototec laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle avaamalla toimipisteen Tampereelle tammikuun alussa. Tarkoituksena on vastata maalämmön kovaan kysyntään Pirkanmaalla.

 

Maalämmön suosio on kasvanut voimakkaasti Pirkanmaalla. Kuluneena vuonna Tampereen kaupungin rakennusvalvonnasta on haettu lupia lämpökaivon poraamiseksi noin kaksinkertainen määrä edellisvuoteen verrattuna.

 

Rototec on jo aloittanut yhteistyön pirkanmaalaisten lämpöpumppuasentajien kanssa. Oma paikallinen toimisto Tampereella tiivistää hyviä suhteitamme sekä asentajiin että asiakkaisiin ja mahdollistaa entistä paremman asiakaspalvelun.

 

Ensimmäiset koneet sijoitetaan Tampereelle tammikuun alussa. Kapasiteettia vahvistetaan kevään aikana. Rototec on investoinut uusiin koneisiin ja nykyaikaisen konekannan ansiosta porausprosessit hoituvat tehokkaasti.

 

Syyskuussa Rototec avasi ensimmäisen Etelä-Suomen toimipisteensä Nurmijärvelle. Laajentamalla toimintaansa Etelä-Suomeen ja Pirkanmaalle Rototec pyrkii lähemmäksi asiakkaitaan ja samalla parantamaan palveluaan koko Suomessa.

 

Rototec on asentanut maalämpöä menestyksekkäästi niin rivi- ja kerrostaloihin kuin suuriin teollisuusrakennuksiinkin. Meillä on kokemusta maalämmön asentamisesta sekä uudis- että muutoskohteisiin.

 

Rototecin tärkeimmät arvot ovat asiakaspalvelu, ammattitaito ja toimitusvarmuus, jotka ovat koko toimintamme perustana. Ystävällinen, luotettava ja nopea asiakaspalvelu ovat meille kunnia-asioita. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja ajanhermolla. Käytämme nykyaikaisinta tekniikkaa ja hoidamme niin pienet kuin suuretkin porausprojektit luotettavasti ja varmasti.

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit