Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
31
Tou

Katso kuinka referenssikarttamme toimii

Kirjoitettu 31 toukokuu, 2013. . Kategoria: Maalämpö

Referenssikarttoja löytyy melkein jo jokaiselta maalämpöä tarjoavalta yritykseltä ja ei mikään ihme, onhan se mukava lisä. Mitä järkeä siinä sitten on? Rototec on Suomen ensimmäinen joka tarjosi mahdollisuuden tutustua referensseihin suoraan kartalta, saaden osviittaa kuinka syvällä kallio on ja laskelmoida sen perusteella kuinka paljon maalämmön porauksen kustannukset suunnilleen ovat porauksen kannalta.

 

Tutustu maalämpöön paikallisesti

Referenssikartalta voi tutustua lääneittäin porauskohteisiin ja lähemmin vielä kunnittainkin. Tämän lisäksi karttaa voi tietenkin selata hiirellään ja näin löytää jokaisen paikan missä energiakaivoja on porattu. Näin on helppoa ottaa selvää jos vaikka kaukaisella sukulaisella, läheisellä naapurilla tai vaikka työkaverilla on maalämpö. Kunhan heidän luonaan on joskus käynyt kahvilla.

 

Referenssit peittelemättä esillä

Mikä ei olisikaan kiinnostavampaa kuin löytää oma naapuri kartalta ja silloin voi vaikka hattu kädessä käydä kysymässä kohteliaasti josko saisi tietää hieman lisää kuinka maalämpö on toiminut alueella. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, me suomalaisethan arvostamme henkilökohtaista rauhaa. Sen lisäksi että referenssikartalta voi tutustua eri porauskohteisiin, voi myös lukea asiakkaiden itse kertomia mielipiteitä työjäljestä. Ilman sen enempää leveilyä, voimme siis rohkeasti esitellä tekemiämme porauksia, jos vain asiakas tämän hyväksyy. Kun teemme työn niin hyvin kuin suinkin pystymme ja jälki on hyvää, niin kyllähän me annamme kaikkien siitä tietää. Kerrottakoon että otamme mahdolliset ongelmatilanteet tai valitukset erittäin vakavasti ja asiakaspalvelumme hoitaa nämä tilanteet mahdollisimman nopeasti kuntoon.

 

Pyydä kuitenkin aina tarjous

Kun maalämpö valitaan jo yli puoleen uudiskohteista, on se selvää että maalämmön toimivuus ja soveltuvuus kiinnostaa. Tähän karttamme onkin omiaan. Jos tieto on käytettävissä näkyy kohteista muun muassa minkä tyyppinen kallio on vastassa. Kiinnostusta ei kannata jättää pelkkään karttaan. Vaikka se antaakin hyvän kuvan missä on porattu enemmän ja missä vähemmän kannattaa aina pyytää tarjous erikseen. Ainoastaan silloin voidaan saada oikein hyvä kuva ja realistinen hinta työlle.

Tutustu referenssikarttaamme tästä: http://www.geodrill.fi/referenssikartta/

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit