Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
13
Mar

Kauppiasmessut 2012 Rototec

Kirjoitettu 13 marraskuu, 2012. . Kategoria: GeoDrill, Maalämpöuutiset

Kauppiasmessut Geodrill

 

Maalämpö vs Öljylämpö. Sitä moni miettii ja etsii tietoa maalämpö foorumeilta tai rakennuspalstoilta. Onhan öljyn raaka-aine hinnat alati nousussa, mikä jo tekee öljylämmityksestä kirpeää talouden tuloille. Ehkä lämmitysvaihtoehto on joku muu juuri teidän talossanne, tai suunnittelette uuden talon rakentamista ja mikä lämmitysjärjestelmä siihen sopisi.

 

Oli miten oli, jos haluatte lisätietoa maalämmöstä, sen toimintaperiaatteista ja konkreettisista hyödyistä (ja mahdollisesti asustatte Pohjanmaalla) on Pietarsaaren Tellushallissa järjestettävät koko perheen Kauppiasmessut 17.-18.11.2012 oikea paikka näyttäytyä. Asiantuntijamme ovat nimittäin Rototec ständillä teitä varten kuuntelemassa ja kertomassa maalämmöstä.

 

Rototec kuulee tarpeenne

Talvisin maalämpö pitää lämpimänä ja kesäisin voi käyttää maakylmää talon ilmastointiin. Kummin päin tahansa, koskaan ei ole liian kylmä, saati liian kuuma. Kysymyksiä kuten “Mitä se maksaa”, “Miten maalämpö säästää lämmityskuluja?”, “Mikä on maalämmön hyötysuhde”, “Miten ja millä se toimii”, “Kuinka paljon maalämpö vie sähköä?” tulee vastaan päivittäin asiaa pohtivilta. Nyt on siis oiva tilaisuus tulla tutustumaan meihin henkilökohtaisesti ja saamaan ammattilaisten vastaus asiaan.

 

Asiantuntijamme ovat paikalla vastaamaan kaikkiin maalämpö aiheisiin kysymyksiin ja arvuutteluihin. Sommittelemme juuri teille sopivaa vaihtoehtoa. Jokainen projekti on kuitenkin erilainen ja kaikilla on erilaiset tarpeet, olkoon se eri syvyinen porakaivo, riippuen lämmitystarpeista, mikä lämmitysjärjestelmä löytyy ennestään, onko lattialämmitystä jne. Olipa projektina sitten uudisrakennus, energiaremontti vanhaan taloon, isompi kiinteistö tai vaikkapa kesämökki, niin kartoitamme teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Paikan päällä ei tietenkään ole pakko tehdä ostopäätöstä. Viemme teidät ainakin oikealle tielle lämmitysjärjestelmän suhteen.

 

Messuohjelmaa koko perheelle

Messuilta löytyy paljon muutakin kuin rakentamiseen liittyvää, josta nimike “koko perheen messut” juontaa juurensa. Näin ei kukaan perheessä voi vedota termiin “siellä ei ole mitään kiinnostavaa”.

 

Martin Timell KauppiasmessutNäytteilleasettajia on eri osa-alueilta kuten Veneet, Moottoriajoneuvot Tietotekniikka, Matkailu, Ruoka sekä erilaiset Lahjatavarat. Kauppiasmessut tarjoaa tämän lisäksi myös viihdettä. Ruotsin julkkis Martin Timell löytyy nimittäin lauantaina päälavalta pitämässä muun muassa tapetointinäytöstä, sekä myöhemmin myös hyväntekeväisyyshuutokauppaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rototec – bongaa meidät ja tule juttelemaan!

 

Tutustu tarkemmin messutarjontaan tästä:

http://www.pohjanmaanexpo.fi/media/messut/2012Kauppiasmessut/KM_suomi.pdf

 

Linkki Martin Timell kuvaan

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit