Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120


Rototec poraa maalämpö- ja maakylmäkaivoja kaikkialla Suomessa.

geodrill_banneri_yksityiset_poraus

Maalämpö omakotitaloon

Vastaanota tarjous!

Yli 3000 omakotitalo-omistajaa valitsee meidät vuosittain

Asennamme maalämpökaivoja yli 3000 omakotitaloon ympäri Suomen vuosittain. Lämpöpumppuasentajayhteistyöverkostomme kasvaessa kaiken aikaa voimme toimittaa maalämmön kokonaisratkaisuja koko maahan. Voit valita itse, tilaatko vain energiakaivon porauksen vai koko maalämpöjärjestelmän joltakin osaavista yhteistyökumppaneistamme avaimet käteen -periaatteella.


Maalämpö- vai pintalämpöjärjestelmä?

Useimmille omakotitalo-omistajille maalämpö on kaikista paras vaihtoehto, sillä maalämpö ei vaadi suurta tonttipinta-alaa ja lämpökaivo voidaan porata melkein minne vain. Ammattimainen poraus ei jätä omakotitalon pihamaalle juuri mitään jälkiä. Pintalämpöjärjestelmä sen sijaan vaatii suuren pinta-alan, jotta keruuletkusilmukat saadaan kaivettua maan alle. Pintalämpöjärjestelmä kaivetaan routasyvyyden alle, noin 1,5 metriin ja toimiakseen se vaatii tavallista kosteamman maaperän, esim. peltomaan.


Mitä pitää ottaa huomioon ennen maalämmön hankkimista?

Ihan ensimmäiseksi tulee selvittää talouden tarkka energiankulutus. Laskelmien tekemisessä auttaa lämpöpumppumyyjä tai -asentaja. Seuraavaksi pitää hakea kunnalta lupa maalämmön poraamiseen.


Asiakkaamme kertovat:

Uudiskohde, Salo:

“Olemme erittäin tyytyväisiä Rototecin toimintaan. Tarjouspyyntöömme vastattiin nopeasti, porauspäivä saatiin sovittua nopeallakin aikataululla. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja työmaalla poraustiimi hoiti kaikki todella hyvin, ammattitaitoisesti ja joustavasti. Voimme lämpimästi suositella myös muille! Valintaamme vaikuttivat yrityksen luotettavuus sekä palvelun nopeus.”

 

Saneerauskohde, Nokia:

Työ suoritettiin sovitusti aikataulun mukaan. Nopea poraus minimoi meluhaitat naapuriin ja pihan vauriot jäivät marginaalisiksi. Käyttäjän kannalta helppo ja huoleton projekti.”

 Rototec pelto

Lupa maalämmölle?

Uutta omakotitaloa rakennettaessa porauslupa käsitellään rakennusluvan yhteydessä. Maalämpölupaa ei siis tarvitse hakea erikseen. Energiaremonttitapauksessa pitää energiakaivolle hakea lupa erikseen. Vaikka talo sijaitsisi kaukolämpöalueella, se ei estä siirtymistä maalämpöön. Rototec suorittaa maalämpö- ja maakylmäporaukset ja -asennukset koko Suomessa.

Valitsemalla Rototec taataan:

  1. Aikataulut, jotka pitävät
  2. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta
  3. Kilpailukykyinen hinta
  4. Ympäristön säästö
  5. Siisteys ja puhtaus porauksen jäljiltä

Olemme tyytyväisiä, kun asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Energiaremontti

Tiesitkö, että maalämmön avulla voit säästää jopa 75 % lämmityskustannuksissasi? Rototec hoitaa maalämpöporauksen ammattitaidolla ja huolehtii, että porauksen jälkeen tontti on siisti.

Uudisrakennus

Maalämpö kasvattaa suosiotaan talorakentajien keskuudessa. Talvella maalämpökaivosta saa lämpöä ja kuumina kesäpäivinä sen sijaan viileää ilmastointi-ilmaa. Rototec poraa energiakaivoja kilpailukykyiseen hintaan.