Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120


Toimitusvarmuus, joka turvaa sinun yrityksesi myynnin.

Rototec Suurkiinteistö

LVI-yritykset

Vastaanota tarjous!

Oletteko etsimämme maalämpöpumppuja asentava LVI-yritys?

Laadukkaita energiakaivoporauksia hyvään hintaan

Hyvä hinta sekä hyvin suoritettu työ takaavat tyytyväiset asiakkaat, mutta Rototec haluaa mennä vielä hieman pidemmälle, nimittäin saada entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita loistavalla asiakaspalvelulla. Yhteistyössä Rototecin kanssa voi olla varma siitä, että energiakaivon porauksen ja asennuksessa asiakkaat saavat hyvää palvelua. Kun asiakas on tyytyväinen, me olemme tyytyväisiä.

Rototec on keskittynyt energiakaivojen poraukseen ja asennukseen

Rototec suorittaa vain energiakaivon porauksen ja asennuksen, ei siis maalämpöpumpun myyntiä tai asennusta. Emme missään nimessä halua ryhtyä kilpailemaan LVI-yritysten kanssa maalämpöpumppujen asentamisessa, vaan keskitymme mieluummin siihen, minkä osaamme parhaiten – energiakaivoporaukseen. Yhteistyömallissamme työnjako on selvä: me hoidamme energiakaivoporauksen ja yhteistyökumppanimme – luotettavat ja asiantuntevat LVI-yritykset – maalämpöpumppuasennukset.

Miksi valita Rototec?

  1. Rototec on turvallinen yhteistyökumppani.
  2. Rototecillä on nopea ja tehokas tiedonkulku – kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla projektinhallintajärjestelmä Porton avulla.
  3. Rototec on täyden palvelun maalämpökaivoyrittäjä.
  4. Rototecillä on kilpailukykyiset hinnat.
  5. Rototec arvostaa avointa ja rehellistä asiakassuhdetta.

Toimitusvarmuus

Projektinhallintajärjestelmämme on räätälöity LVI-yrityksiä silmällä pitäen, jotka asentavat maalämpöpumppuja, minkä vuoksi toimitusvarmuutemme on erittäin hyvä. Pidämme huolen, ettei päällekkäisvarauksia tule ja että poraustyöt hoidetaan sovittuna ajankohtana. Porakaivo toimitetaan tilattuna ajankohtana ja lämpöpumppu päästään asentamaan asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana.