Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
25
Lok

Maalämpökilpailu – Nosta mahdollisuuksiasi voittaa lahjakortti!

Kirjoitettu 25 lokakuu, 2012. . Kategoria: Energiakaivo, GeoDrill, Maalämpö, Maalämpöpumput, Maalämpöuutiset

Osallistu Maalämpö Kilpailuun

Rototec, Oilon Home ja Takuulämpö ovat järjestäneet arvonnan, jonka voittaja ei kylläkään jätä ketään taloudessa kylmäksi. Päävoitto on nimittäin 18 900 € arvoinen, kaikenkattava Oilon Home maalämpöjärjestelmä joko omakotitaloon, uudisrakennukseen tai kesämökille.

 

Maalämpöarvonnassa ei ainoastaan voi voittaa maalämpöpakettia, vaan myös lahjakortteja K-rautaan. Siinä missä maalämpöpaketti arvotaan Rototecin edustajan toimesta, voi lahjakorttien voittoon vaikuttaa omalla ja muiden omistautumisella. Ohessa vinkkejä miten tämä toimii. Kommentoi mielellään miten itse käyttäisit lahjakortin!

 1. Ensimmäinen, ja tärkein on tietenkin kilpailuun osallistuminen esimerkiksi tästä linkistä. Kirjoitat siis tarinan, jossa selviää miksi koet että maalämpö on oikea ratkaisu ja miksi juuri sinun tulisi voittaa. Näin mahdollistat osallistumisesi maalämpöpumppukokonaisuuden arvontaan, mutta myös lahjakortteihin. K-raudan lahjakortteja jaetaan 10 eniten tykkäyksiä facebookissa kerännyttä tarinaa. Arvot näille lahjakorteille ovat: 25 € – 200 €.
 2. Tarinan keksittyäsi ja sen kirjoitettuasi, lataa kiinnostava, aiheeseen liittyvä fiiliskuva johon ihmiset kiinnittävät huomionsa. Näin voit jo saada pari lisää tykkäystä. Lähetä ja jaa kavereillesi.
 3. Kopioi tarinan linkki ja lisää se kaikkialle; blogillesi, foorumeille, sosiaaliseen mediaan kuten facebookiin, twitteriin, pinterestiin jne. Voit myös lähettää linkin suoraan facebook kavereillesi viestinä esimerkiksi lisätekstillä “tykkää tästä niin vien sinut K-rautaan shoppailemaan jos voitto osuu kohdalle”.
 4. Perinteisempi tapa on myös vanha kunnon sissimarkkinointi tai puskaradio, jonka avulla voit saada enemmän tykkäyksiä tarinaasi. Eli kerrot perheellesi, naapureillesi, kahvipöydän keskusteluissa mitä olet kirjoitellut. Mitä enemmän tykkäyksiä, sen suurempi mahdollisuus päästä K-rautaan shoppailemaan lahjakortin avulla.

 

Luovia esimerkkejä mitä lahjakorteilla saa

Tuotteet löytyvät K-raudoista ympäri Suomen.

 

200€ – Puutarhakompostori

 

175€ – Kaasugrilli

150€ – Kuuleva Radiokuulosuojain

 

125€ – Akkuporakone

100€ – Märkä- /Kuivaimuri

70€ – Aurinkovarjo

50€ – Jäteastia

25€ – Lumilapio

 

Kun lahjakorttien voittajat ilmoitetaan ja juuri Sinä olet yksi niistä, niin ylläolevat esimerkit ovat ainoastaan inspiraatiota nostattavia ehdotuksia. Niitä ei suinkaan ole pakko hankkia. Kampanja-aika on 17.12.2012 keskipäivään saakka.

 

Kilpailun säännöt

 

 

 

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
 • http://twitter.com/wroxbox Antti Tuppurainen

  Mitähän tapahtui teidän Maalämpökilpailuun ilmoitetuille osoitteille eilen 7.11.2012 klo 22.00 jälkeen?

  Osallistuin kilpailuun ensimmäisten joukossa ja sain kohteeni näkyviin osoitteesta: http://www.geodrill.fi/blogi/tarina/poytyan-piippulaan-uusi-lammitys

  Tuo sivu keräsi eiliseen mennessä n. 40 tykkääjää.

  Eilen 23 aikoihin tuo osoite alkoi antamaan 404-virhettä. Eli NOT FOUND. Uusi osoite kohteelle löyitikin: http://www.geodrill.fi/tarina/poytyan-piippulaan-uusi-lammitys … Kuka pudotti sanan “blogi” tuosta osoitekentästä eilen?

  Varmasti koski muitakin facebook-jakoja ja tykkääjiä.

  • GeoDrill

   Hei Antti. Illalla 7.11 kaikki tarinat sai hetkellisesti uuden urlin, sivuston päivityksen yhteydessä. Bugi korjattiin kuitenkin nopeasti saman illan aikana ja tarinat palautettiin /tarina/ muotoon. Tutkimme kuinka moni tämän parin tunnin aikana on menettänyt tykkäyksiä.

   • http://twitter.com/wroxbox Antti Tuppurainen

    Minulta lähti sopivasti se 40 ja kaikilta muiltakin, jotka olivat markkinoineet tykkäämään sivuja ennen 7.11 klo 22. Eli kisa käynnistyi vasta silloin uudelleen? kätevää.

 • Kiinnostaako maalämpö?

 • Maalämpöblogin kategoriat

 • Uusimmat kirjoitukset

 • Slummässiga borrhål

 • Asiakkaiden kokemukset

  Asiakkaiden kommentit