Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
29
Tou

Pelican Self Storage luottaa maalämpöön

Kirjoitettu 29 toukokuu, 2013. . Kategoria: Maalämpöuutiset

Maalämpö on yhä useamman yrityksen valinta hankittaessa lämmitysjärjestelmää uuteen kiinteistöön. Tämä on tilanne myös alueilla, joissa kaukolämpökin olisi käytettävissä. Samaan ratkaisuun päätyi myös Pelican Self Storage. Uusin Pelican Self Storage nousee Espoon Olariin, jossa TecHeat yhteistyössä Rototecin kanssa asentaa maalämpöjärjestelmän lämmittämään ja jäähdyttämään uutta liikekiinteistöä.

Pelican

 

Kohde sijaitsee aivan asutuksen vieressä, joten poraus suoritettiin ainoastaan päiväsaikaan, kun ihmiset olivat töissä tai kouluissa. Näin vältyttiin aiheuttamasta tarpeetonta häiriötä. Ainoa mikä poraajia harmitti on se, etteivät he voineet porata kolmivuorotyönä. Projektille mitoitetut yhdeksän 220 metrin syvyistä energiakaivoa saatiin kuitenkin kaikki porattua aikataulussa.

GeoDriller

 

Itse poraus hoidettiin alta pois viidessä päivässä. Keräysputkiston vetäminen kiinteistön tekniseen tilaan ja NIBE maalämpöpumppujen asentamiseen meni TecHeatilta kolme päivää. Monen tuhannen neliömetrin kiinteistöä lämmittää ja jäähdyttää kaksi eritoten suurkiinteistöille tarkoitettua NIBE F1345 pumppua.

Rototec1

 

Maalämpö valittiin sen helppokäyttöisyyden ja taloudellisuuden vuoksi. Pelican Self Storage on strategisesti päättänyt käyttää maalämpöä lämmitysmuotona kaikissa uudiskohteissaan, joissa se vain on suinkin mahdollista. Sähkölämmitys ja kaukolämpö eivät nousujohteisten hintojensa vuoksi ole olleet houkuttelevia vaihtoehtoja.

Muihin suuriin maalämpöprojekteihimme voi tutustua täällä:  http://www.geodrill.fi/referenssit/suuret-kiinteistot/

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit