Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120


Viikko porauksen jälkeen porauksesta ei näy jälkeäkään.

geodrill_banneri_referenssit_snellman

Snellmanin perhe vaihtoi sähkön maalämpöön

Vastaanota tarjous!

Miksi vaihto sähköstä maalämpöön?

Kun rakensimme talomme kahdeksan vuotta sitten, asensimme samassa poistoilmalämpöpumpun/-vaihtajan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tuolloin maalämpö tuntui vielä hieman kalliilta ja epävarmalta vaihtoehdolta. Suurin osa niistä, jotka rakensivat niihin aikoihin, valitsivat sähkölämmityksen. Sen jälkeen kun neljä vuotta sitten rakensimme ullakon, alkoivat sähkölaskut olla niin suuria, että aloimme pohtia vaihtoehtoisia lämmitysratkaisuja.

Ystävien hyvät kokemukset vaikuttivat päätökseen

Maalämmön suosion kasvu, kuten myös ystävien hyvät kokemukset ja lämpöjärjestelmän vaihdosta kirjoitetut lehtiartikkelit vakuuttivat, että maalämpö on meille paras vaihtoehto. Valtion energiatuki ja mahdollisuus kotitalousvähennykseen sinetöivät päätöksen siirtyä maalämpöön. (Energiatukea ei valtiolta saa enää vuoden 2011 jälkeen).

Miksi Geodrill?

Valitsimme Geodrillin, koska saimme heiltä koko paketin: tarjoukseen kuului kaikki materiaaleista lämpöpumpun asennukseen. Valintaan vaikuttivat myös Geodrillin hyvä maine ja yrityksen nykyaikainen kalusto.

Miten poraus sujui ja millaista asiakaspalvelu oli?

Poraus sujui hyvin ja kesti yhden päivän. Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun. Porauksesta ei aiheutunut meille mitään lisätekemistä. Luulimme, että pora olisi jättänyt nurmikolle jäljet, mutta viikko porauksen jälkeen pienimmätkin jäljet olivat tipotiessään.

Paljonko vuosittainen säästö on?

Maalämmön avulla olemme laskeneet säästävämme 1 000–1 200 euroa vuodessa lämmityskustannuksissa. Energiatuki ja kotitaloustalousvähennys mukaan luettuna investointi maksaa itsensä takaisin kymmenessä vuodessa.