Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
6
Lok

Rototec ostaa GeoDrill Oy:n

Kirjoitettu 6 lokakuu, 2014. . Kategoria: Maalämpöuutiset

Energiaporauksen markkinajohtaja Rototec ostaa suomalaisen GeoDrill Oy:n liiketoiminnan

Energiaporauksen pohjoismainen markkinajohtaja Rototec jatkaa laajenemistaan  ja vahvistaa Suomen verkostoaan ostamalla merkittävän suomalaisen energiaporausyhtiö GeoDrill Oy:n liiketoiminnan. Kauppa tehtiin 3.10.2014.

”Yrityskaupan myötä saamme lisää nopeaan kasvuun kaipaamaamme kapasiteettia yhä suurempien kohteiden maalämpöporauksien toteuttamiseen” luonnehtii Rototecin konserninjohtaja Mikko Ojanne.

 

GeoDrill jatkaa Rototec-brändin alla ja henkilöstö jatkaa osana Rototec-organisaatiota. Pietarsaarelaisen GeoDrill Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kaj Fagerholm siirtyy Rototecin hallitukseen.

 

”On hienoa, että GeoDrill -ammattilaiset pääsevät mukaan laajempaan verkostoon ja palvelukokonaisuuteen. Nykyisten työntekijöiden lisäksi tulemme tarvitsemaan alueellemme lisätyövoimaa ja kalustoa, sillä maalämpökaivojen kysyntä kasvaa jatkuvasti sekä lukumäärältään että hankekokojen osalta” toteaa Fagerholm.

 

Maalampö ratkaisee suurten kohteiden lämmitystarpeen taloudellisesti

Yhä suuremmat rakennuskohteet ovat siirtymässä ekologiseen ja taloudelliseen maalämpöenergiaratkaisuun, kuten Rototecin toteuttama Ikea Raision liikekiinteistö osoittaa. Uusia kasvualueita ovat kauppakeskukset, palvelutalot, sairaalat, koulut, kerrostalot ja kokonaiset asuinalueet. Kaupan jälkeen Rototecilla on käytössään yhteensä 35 nykyaikaista porausyksikköä.

 

Suuri konemäärä mahdollistaa kymmenien kaivojen suurprojektien toteuttamisen nopealla aikataululla ja jopa useissa kohteissa samanaikaisesti. Luotettavalla ja toimivalla kokonaiskonseptilla voidaan kilpailla suurissa kohteissa tehokkaasti myös muiden lämmitysmuotojen kanssa, niin Suomessa, Ruotsissa, kuin Norjassakin”, Ojanne kertoo ja jatkaa:

 

”Suurkohteiden ammattimaiselle ja osaavalle mitoitukselle, suunnittelulle, sekä toteutukselle tuntuu olevan tällä hetkellä Suomessa paljon kysyntää, etenkin suurilta rakennusliikkeiltä, kiinteistösijoitusyhtiöiltä, kunnilta, ja kaupungeilta”.

 

Lisätiedot ja haastattelut

Rototec-konsernin toimitusjohtaja Mikko Ojanne: +46709521481 mikko.ojanne@rototec.fi

 

Taustatietoa www.rototec.fi

 

Rototec Oy on energiaporauksen markkinajohtaja Suomessa ja osa pohjoismaista Rototec-konsernia. Rototec  toteuttaa kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä geoenergiaratkaisuja yrityksille, rakennusliikkeille sekä julkiselle sektorille  sisältäen  termisen vastetestin (TRT), geoenergiakentän suunnittelun ja energiaporauksen kokonaispalvelun maalämpöpumppujärjestelmille.  Rototec on toiminut Suomessa vuodesta 2007 alkaen. Ruotsissa toiminta alkoi vuonna 2008 ja Norjassa 2011. Yrityksen liikevaihto oli 22 miljoonaa vuonna 2013. 

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit