EUROPAS STÖRSTA LEVERANTÖR AV ENERGIBRUNNAR

020 759 7120


Trygga leveranstider, tryggar din försäljning.

Bergvärmeborrning till stora fastigheter

Energiborrning till ett bra pris och hög kvalitét

Ett bra pris och ett välutfört jobb ger en nöjd kund, men vi vill gå ännu lite längre. Vi vill ge en superb kundservice, för att få ännu nöjdare kunder. Genom att ingå ett samarbete med Rototec, kan du känna dig trygg och säker på att dina kunder får en bra service med borrningen och installationen av energibrunnen.

Rototec fokuserar på borrning och ett nära samarbete med VVS-företag

Rototec utför endast borrning, dvs. ingen försäljning eller installation av bergvärmepumpar. Vi vill alltså inte börja konkurrera med dig och börja installera värmepumpar själva. Vi fokuserar istället på det som vi är bäst på – att borra kvalitativa energibrunnar till ett konkurrenskraftigt pris.

Varför välja Rototec som samarbetspartner?

  1. Rototec är en trygg samarbetspartner.
  2. Rototec erbjuder ett snabbt och effektivt informationsflöde – du hålls uppdaterad genom projekthanteringssystemet Porto.
  3. Rototec erbjuder helhetsservice.
  4. Rototec erbjuder ett konkurrenskraftigt pris.
  5. Rototec värderar en öppen och ärlig kommunikation.

Vårt strukturerade sätt att jobba är nyckeln till god service

Vårt projekthanteringssystem är skräddarsytt för värmepumpsinstallatörer, vilket gör att vi har en mycket hög leveranssäkerhet och en god service. Vi är mycket noga med att inte överboka, och att borrningen skall utföras vid den tidpunkt vi lovat. Du får borrhålet till den tidpunkt du beställt och behöver inte skjuta upp installationen av värmepumpen.

När kunden är nöjd är vi nöjda