EUROPAS STÖRSTA LEVERANTÖR AV ENERGIBRUNNAR

020 759 7120
3
Mar

Rototec rekryterar

Skrivet 3 mars, 2014. . Kategoria: GeoDrill

Rototec är marknadsledare inom geoenergiborrning i Norden. Företaget erbjuder borrning av energibrunnar för bergvärme och kyla samt vattenförsörjningsbrunnar. Drivkraften i Rototec är entreprenörsanda och miljövänliga energilösningar. Vi värderar kundservice, yrkesskicklighet och leveranssäkerhet.

Borrföretagare

Är du intresserad av att bli en av Rototecs företagspartner? Vi erbjuder dig intressanta och utmanande arbetsuppgifter med tillgång till modern borrutrustning. Som vår företagspartner ansvarar du för utförande av borrning enligt Rototecs verksamhetsmodell. Om du är en drivande företagare som vill arbeta tillsammans med ett växande företag är detta en intressant möjlighet.

 

Installeringsföretagare

Är du intresserad av att bli en av Rototecs företagspartner? Vi erbjuder dig intressanta och utmanande arbetsuppgifter inom helhetsinstallation av energibrunnar. Som företagspartner ansvarar du för installering av energibrunnens kollektorer samt markkollektorer till tekniska utrymmen enligt Rototecs kvalitetssystem. Om du är en drivande företagare som vill arbeta tillsammans med ett växande företag är detta en intressant möjlighet.

Förnamn

Efternamn

Jag ansöker om att bli
 Borrföretagare Installeringsföretagare

Hemort:

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Berätta vad det är som gör dig till en bra kandidat

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Bergvärmebloggens kategorier

  • Senaste inlägg

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit