Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
3
Tam

Uusi varastoketju lämpiää maalämmöllä Espoossa ja Vantaalla

Kirjoitettu 3 tammikuu, 2012. . Kategoria: Kalliolämpö, Maalämpö, Maalämpöuutiset

Rototecin poraaja työssään Espoon Kilossa

Rototec on porannut maalämpöä Pelicans Self Storage -säilytyskeskuksille Espoossa ja Vantaalla. Maalämpökaivot tilasi säilytyskeskukset rakentava Rakennusliike Lehto.

Rototec sai molemmat projektit valmiiksi viikossa. Pelicans Self Storage -säilytyskeskukseen Espoossa porattiin syyskuussa 10 x 200 metrin kokoisia lämpökaivoja. Poraaminen sujui nopeasti ja helposti, sillä maaperää täytyi porata vain kolme metriä ennen kallioon osumista. Keruuletkut asennettiin parissa päivässä kaksi viikkoa myöhemmin.

TecHeat asensi kohteeseen Niben 40:n ja 60 kilowatin maalämpöpumput, ja koko lämmitysjärjestelmä käynnistettiin joulukuun alussa.

Rototec aloitti maalämpökaivojen poraamisen Vantaan säilytyskeskukseen 10. joulukuuta. Vantaan kohteessa kallio oli syvemmällä kuin Espoossa ja maaperää piti porata 16-20 metriä, mutta työ sujui helposti. Vantaalle porattiin 9 x 210 metrin kokoiset lämpökaivot.

TecHeat asentaa Niben lämpöpumput Vantaalle tammikuussa 2013.

Työmää Espoon Kilossa

Molemmat porausprojektit valmistuivat suunnitellun aikataulun mukaisesti, ja rakennuttaja Rakennusliike Lehto oli työhön tyytyväinen.

Pelicans Self Storage on pohjoismainen säilytyskeskusten ketju, joka avasi ensimmäisen Suomen-toimipisteensä vuonna 2010.

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit