Euroopan suurin geoenergian toimittaja

020 759 7120
22
Lok

Voita Maalämpö kotiisi!

Kirjoitettu 22 lokakuu, 2012. . Kategoria: GeoDrill, Maalämpöuutiset

 

Huomio! Nyt kannattaa teroittaa tarinankertojahermot ja kilpailuvietti. Voit nimittäin voittaa maalämpöpaketin, arvoltaan 18 900 € kertomalla, miksi maalämpö on lämmitysjärjestelmä juuri sinulle. Voittaja arvotaan. Tarinan voi kirjoittaa uudisrakennuksesta, vanhemmasta talosta, tai kesämökistä. Kuvaile minkä takia maalämpö on oikea valinta, ja jaa tarina ystävillesi. Voit myös ladata fiilistelykuvan tarinan kylkiäisiksi. Mitä sitä enää vitkuttelemaan? Energiaremontti tulossa tai ei, tässä on oiva tilaisuus käyttää mahdollisuutta hyväksi.

 

Jotta kilpailu pidettäisi mahdollisimman jännittävänä, niin pääpalkinnon arvonnan lisäksi kaikki 10 eniten tykkäyksiä saanutta tarinaa facebookissa saa 25-200 euron arvoisen lahjakortin K-rautaan.

 

Kilpailu ja arvonta on avoin kaikille ja siihen osallistutaan tästä. Sama henkilö voi osallistua pääpalkinnon arvontaan vain kerran. Kampanjaan voi osallistua 17.12.2012 kello 12.00 Suomen aikaa asti.

 

Osallistuminen

Osallistut arvontaan täyttämällä arvontalomakkeen, hyväksymällä arvonnan säännöt ja lähettämällä lomakkeen. Kilpailuun osallistut kirjoittamalla tarinan miksi haluaisit maalämmön talollesi. Voit jakaa tarinan Facebookissa ja samalla annat mahdollisuuden Facebook-käyttäjille tykätä tarinastasi. Kaikki 10 eniten tykkäyksiä saanutta tarinaa saa 25–200 euron arvoisen lahjakortin K-rautaan.

 

Rototecin edustaja arpoo voittajan. Päätöksestä ei voi valittaa. Rototec, Oilon Home, Takuu-Lämpö ja Santander maksavat voiton arpajaisveron. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse.

 

Tutustu kilpailun kaiken kattaviin sääntöihin tästä: http://www.geodrill.fi/saannot/

 

Yhteistyössä mukana: Rototec, Takuulämpö ja Oilon Home

Takaisin maalämpöblogin etusivulle
  • Kiinnostaako maalämpö?

  • Maalämpöblogin kategoriat

  • Uusimmat kirjoitukset

  • Slummässiga borrhål

  • Asiakkaiden kokemukset

    Asiakkaiden kommentit